close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Supraveghere video

  Sisteme de supraveghere video a spatiilor de productie, de depozitare, de circulatie sau de acces, cu gestionare locala si transmisie de date in retea.

  Sisteme de supraveghere video

  Proiectam si instalam sisteme de supraveghere video in toata tara, care monitorizeaza obiectivele protejate in timp real si stocheaza informatiile surprinse de camerele video conform dorintelor beneficiarilor. Supravegherea video este o masura de securitate eficienta folosita atat in spatiile industriale si logistice, cat si in institutii publice, HoReCa, mijloace de transport, centre comerciale si birouri, inclusiv in cladiri rezidentiale.

  Oferim solutii personalizate de supraveghere video in toata tara si ne ocupam de toate aspectele: consultanta, proiectare, instalare, punere in functiune si mentenanta.

  Echipamente si tehnologii moderne

  In functie de specificul activitatii clientilor nostri si de perimetrul supravegheat, oferim solutii performante, mai exact, echipamente, software si camere de supraveghere care au capacitatea de a surprinde imagini fidele chiar si in cele mai dificile medii. O gama variata de camere video, sisteme de inregistrare si solutii software recente sunt elemente care ofera siguranta inalta, reduc costurile si elimina tentativele de frauda.

  Statistici

  Sisteme instalate
  3890
  Detectori instalati
  1305
  Camere video
  2981
  Km de cablu
  300000
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles