close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Sisteme detectie efractie

  Sisteme de supraveghere electronica si video impotriva efractiei, cu memorare a evenimentelor si alarmare locala si/sau la distanta, inclusiv protectie perimetrala.

  Sisteme detectie efractie

  Proiectam si realizam sisteme de detectie efractie in toata tara; acestea protejeaza atat integritatea oamenilor cat si a bunurilor. Calculam nivelul de risc si propunem clientilor nostri sisteme de detectie efractie care tin la distanta tentativele ilicite. Montam sisteme de alarma wireless sau cablate care detecteaza si alerteaza rapid incercarile de a patrunde prin efractie.

  Un obiectiv monitorizat descurajeaza tentativele de spargere si reduce riscul unor evenimente neplacute. Totodata, iti monitoriza casa sau sediul de pe orice dispozitiv smart.

  Sisteme detectie si alarmare efractie

  Fiecare obiectiv are particulatitati de care specialistii nostri in detectie si alarmare efractie tin seama. Fiecare solutie de securitate este personalizata pentru a raspunde nevoilor specifice si pentru a indeparta orice tentativa de frauda. Pozitionarea vizibila a sirenei, atentionarile de obiectiv monitorizat si detectarea rapida a miscarii sunt masuri care previn patrunderea persoanelor rau intentionate in spatiile protejate.

  Apeleaza la solutiile noastre de detectie si alarmare efractie si poti preveni si descuraja actiunile infractorilor.

  Statistici

  Sisteme instalate
  3890
  Detectori instalati
  1305
  Camere video
  2981
  Km de cablu
  300000
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles