close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Sisteme management cladiri

  Control automat al sistemelor de securitate, ventilatie, iluminat, incalzire etc, in configuratie adresabila, cu soft personalizat si reconfigurabile in functie de cerintele specifice ale beneficiarului si in concordanta cu destinatia cladirii.

  Sisteme management cladiri

  Oferim clientilor nostri gestionarea simultana si integrata a tuturor sistemelor din cladire. Folosind tehnologii SMART si aplicatii software dezvoltate de colaboratorul nostru din Elvetia, automatizam si integram sisteme de management cladiri in toata tara, sisteme care functioneaza atat simultan cat si interconectate.

  Astfel, proiectam si realizam intreaga infrastructura pentru controlul automat al sistemelor de securitate, supraveghere video, antiefractie, antiincendiu, ventilatie, iluminat, incalzire, control acces etc. Cu soft personalizat si interfata prietenoasa, sistemele de management al cladirilor reduc costurile operationale si controleaza intreg sistemul de securitate.

  In functie de destinatia cladirii si de cerintele specifice ale beneficiarului, planificam si configuram sisteme de managemant pentru cladiri din toata tara si oferim solutii integrate si scalabile pentru functionarea perfecta a intregului sistem.

   

  Solutii la cheie!

  Solutii BMS

  Dezvoltam sisteme de management cladiri in toata tara care functioneaza ca un tot unitar, solutiile hardware si software fiind personalizate in functie de nevoile specifice ale clientilor nostri. Toate componentele sunt programate sa indeplineasca functii pentru controlul, monitorizarea, optimizarea si raportarea in timp real a parametrilor de eficienta.

  Solutii BMS dezvoltate de inginerii nostri asigura un management performant al cladirilor si un confort sporit utilizatorilor.

  Statistici

  Sisteme instalate
  3890
  Detectori instalati
  1305
  Camere video
  2981
  Km de cablu
  300000
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles