close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Sistemele electronice de control acces

  Control acces si pontaj

  Sisteme de control acces cu cod, telecomanda sau cu cartele (magnetice, de proximitate, "smart"), cu yale electromagnetice, cu sau fara gestionare centralizata.

  SISTEME CONTROL ACCES

  Complexe, sistemele de control acces inteligente asigura patrunderea securizata in spatii protejate. Interconectate, sistemele de control acces cu cod, telecomanda sau cartele smart au posibilitatea de a identifica persoana care cere accesul, de a bloca sau restricitiona accesul si de a monitoriza intrarea, respectiv iesirea persoanelor din perimetrul securizat.

  Astfel, intelegand nevoile clientilor nosti facem recomandari si montam sisteme de control acces, oferind mereu servicii de inalta calitate. Mentinem sistemele in parametri optimi de functionare si impiedicam patrunderea persoanelor neautorizte in spatiile protejate cu sisteme de control acces.

  SISTEME CONTROL ACCES SI PONTAJ

  Instalam sisteme de control acces si pontaj, mai exact, integram sistemele de pontaj in sistemele de acces, lucru ce permite evidentierea timpului petrecut de angajati in spatiul de lucru. Sistemele de control acces si pontaj fluidizeaza operativitatea, reduc costurile si transmit automat rapoarte catre sectorul care se ocupa de personal. Activitatea fiecarui angajat sau departament este usor de monitorizat, exportul datelor fiind realizat in formate compatibile cu softurile folosite de institutie.

  Statistici

  Sisteme instalate
  3890
  Detectori instalati
  1305
  Camere video
  2981
  Km de cablu
  300000
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles