close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Interfoane si videointerfoane

  Inter / videointerfonie

  Sisteme de interfonie si videointerfonie tip poarta sau birou, cu operare duplex.

  Interfonie si videointerfonie

  Te ajutam sa limitezi accesul in cladirile rezidentiale, in birouri sau incinte cu alte destinatii cu ajutorul sistemelor de interfonie si videointerfonie. Alege tipul de comunicare dorit, audio sau video, si echipa noastra de specialisti in interfonie si videointerfonie  va vor oferi intotdeauna solutii performante si preturi corecte.

  Proiectam si montam sisteme de interfonie si videointerfonie, yale electromagnetice si sisteme de control acces atat pe fir cat si wireless si asiguram clientilor nostri echipamente de limitare a accesului care pot fi usor integrate in spatiile ce se doresc securizate.

  Protectie si solutii tehnice de limitate a accesului

  Atat interfonul cat si videointerfonul au scopul de a proteja. Utilizatorul de interfonie si videointerfonie poate accepta sau refuza deschiderea usii de acces, astfel, patrunderea persoanelor in spatiile private este limitata si usor de gestionat. Videointerfoanele castiga detasat si devin alegerea celor mai multi utilizatori. Imaginile sunt o garantie in plus si nu exista dubii atunci cand se permite accesul.

  Proiectam, instalam si mentinem in stare optima de functionare sisteme de interfonie si videointerfonie in toata tara. Varietatea de modele si posturi, solutiile tehnice oferite si experienta in instalarea sistemelor de interfonie si videointerfonie ne recomanda.

  Statistici

  Sisteme instalate
  3890
  Detectori instalati
  1305
  Camere video
  2981
  Km de cablu
  300000
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles