close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Despre noi

  Micropower S.R.L.

  Sisteme de securitate

  Intr-o lume aflata intr-o continua schimbare, nevoia de siguranta este mai pregnanta ca oricand. Anii de pregatiri teoretice si anii de experienta in sisteme de securitate inteligente ne recomanda pentru servicii care se ridica la standarde inalte de performanta.

  Micropower S.R.L. este prima alegere in ceea ce priveste proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de securitate. Ne aliniem produsele si serviciile la cerintele europene si ramanem alaturi de clientii nostri cu asistenta de specialitate, interventii si up-grade-uri ale sistemelor in functie de necesitati specifice.

  Practicam o politica de preturi prietenoasa, raportul calitate-pret fiind inca un avantaj de care beneficiaza clientii nostri.

   

  Consultanta, proiectare, montaj, punere in functiune, mentenanta sisteme de securitate

   

  Analizam si propunem solutii in domeniul sistemelor de securitate. Bazate pe o tehnologie de varf combinata cu experienta si profesionalismul echipei noastre, sistemele de securitate, supraveghere si alertare reprezinta solutia unei vieti mai linistite.

  Tehnologiile folosite de Micropower S.R.L. ofera clientilor notri protectia si confortul de care acestia au nevoie acasa sau la serviciu.  Automatizarile si solutiile SMART cu interfata prietenoasa ofera un control TOTAL asupra sistemelor de securitate.

  Analizam, evaluam riscurile si propunem sisteme complexe de securitate si supraveghere video adaptate necesitatilor particulare sau specifice ale beneficiarilor.  Mentinem mereu standardele sus si nu facem compromisuri. Siguranta este prioritatea noastra!

  Ne ocupam de toate aspectele unui sistem de securitate optim. Avem personal calificat in proiectarea, montajul, punerea in functiune si asistenta tehnica pentru sistemele de securitate.

  Micropower S.R.L dispune de facilitati si personal calificat pentru sistemele de securitate, atat in ceea ce priveste securitatea electronica cat si in ceea ce priveste securitatea informatica. Prompti, seriosi si bine pregatiti, raspundem rapid solicitarilor clientilor nostri si oferim solutii complexe si scalabile in domeniul securitatii. Din 2005 facem ceea ce stim mai bine, protejam!

  Statistici

  Sisteme instalate
  3890
  Detectori instalati
  1305
  Camere video
  2981
  Km de cablu
  300000
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles