close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Sisteme de detectie incendiu

  Sisteme de supraveghere electronica impotriva incendiilor si acumularilor de gaze explozive, cu memorare a evenimentelor si alarmare locala si/sau la distanta.

  Sisteme de detectie incendiu

  Proiectam si instalam sisteme de detectie incendiu in toata tara si ne consiliem clientii pentru a lua toate masurile de preventie si combatere a dezastrelor cauzate de foc. Experienta in analiza de risc la incendiu combinata cu tehnologii si echipamente de top in domeniul detectiei incendiilor creeaza climatul perfect pentru masuri care sporesc siguranta oamenilor si a bunurilor.

  Oferim clientilor nostri o gama completa de tehnologii si sisteme de detectie, alarmare si avertizare incendiu in toata tara. Solutiile oferite sunt personalizate in functie de spatiul protejat (rezidential, industrial, spatii de birouri, spatii comerciale, institutii) si in acord cu toate normele legislative in domeniul securitatii la incendiu.

  Detectare precisa si reactie rapida

  In functie de locatia protejata si de specificul acesteia, realizam sisteme integrate de supraveghere electronica impotriva incendiilor cat si a acumularilor de gaze explozive. Alarmarea  locala si/sau la distanta, integrarea sistemelor de combatere si actiunea rapida a intregului sistem managerial anti-incendiu pot fi salvatoare in situatii limita.

  Un sistem de detectie, alarmare si avertizare incendiu trebuie sa fie fiabil si optimizat pentru orice tip de risc. Oferim clientilor nostri servicii de consultanta, proiectare, instalare si intretinere a tehnologiilor de detectie a incendiilor, indiferent de complexitate. Astfel, focusati pe siguranta, proiectam si instalam sisteme de detectie la incendiu cat si sisteme de securitate la incendiu.

  Statistici

  Sisteme instalate
  3890
  Detectori instalati
  1305
  Camere video
  2981
  Km de cablu
  300000
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles