close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Sisteme si solutii

  Servicii

  Oferim sisteme si solutii personalizare de securitate. Solutiile oferite sunt adaptate domeniului de activitate si specificului fiecarui segment in parte: rezidential, comercial si industrial.

  Proiectare sisteme de detectie efractie, incendiu, control acces, CCTV

  Experienta si expertiza

  Consultanta

  Implementarea unui sistem de securitate poate si un proces complicat. In functie de rezultatele analizei de risc si de obiectivele fiecarui client in parte, facem recomandari pentru echipamente si tehnologii care sa asigure o protectie optima cat si un confort deosebit.

  Fie ca este vorba de avertizare antiefractie si antiincendiu, sisteme de supraveghere video si control acces (cu sau fara pontaj automat) sau alte aspecte care tin de securitate, specialistii nostri ofera solutii care depasesc asteptarile, atat din punct de vedere al raportului calitate-pret cat si din punct de vedere al  tehnologiilor usor de controlat chiar si de la distanta.

  Tehnologia de varf combinata cu experienta si profesionalismul echipei noastre sunt elemente care fac parte din serviciile de securitate integrate, scalabile si complet personalizate.

   

  Intretinere sisteme

  Verificarea periodica a sistemului de securitate asigura functionarea optima a echipamentelor. Suportul tehnic si mentenanta echipamentelor de securitate se realizeaza de tehnicieni si ingineri autorizati astfel incat orice viciu sa fie depistat si remediat in cel mai scurt timp posibil. Fie ca este vorba de revizii preventive sau interventii la cerere, specialistii nostri trateaza cu seriozitate fiecare aspect al sistemului de securitate si a instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare.

   

  Statistici

  Sisteme instalate
  3890
  Detectori instalati
  1305
  Camere video
  2981
  Km de cablu
  300000
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles