close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Retele de date si voce

  Sisteme de intercomunicatii audio, tip telefon cu centrala si abonati sau tip interfon duplex de birou, de acces sau teleconferinta.

  Retele de date si voce

  Proiectam si realizam retele de date si voce in toata tara, oferind solutii de cablare structurata pentru sisteme de comunicatii performante care fluidizeaza activitatile complexe pe care le intampina clientii nostri. Realizam intreaga infrastructura de cabluri (UTP, fibra telefonie, fibra cablu) si interconectam echipamentele centrale cu posturile de lucru.

  Luam in calcul toti parametrii, toate variabilele si configuram sisteme hardware si software oferind solutii performante pentru functionarea optima a sistemului informatic.

  Ne ocupam de tot!

  Fie ca este vorba de un proiect nou sau de o modernizare a retelei de date si voce, specialistii Micropower din Bucuresti iau in calcul toate aspectele necesare dezvoltarii unui sistem retea voce-date pentru birouri si cladiri, inclusiv pentru centre de date. Realizam toate conexiunile unei functionari impecabile, testam si asiguram mentenanta si servicii de service pentru intreaga retea de date-voce.

  Statistici

  Sisteme instalate
  3890
  Detectori instalati
  1305
  Camere video
  2981
  Km de cablu
  300000
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles