close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Sisteme automatizate

  Automatizari diverse

  Automatizam porti si usi de garaj. Securizam zone si montam sisteme de control acces care functioneaza fara efort.

  AUTOMATIZARI PORTI

  Securitatea proprietatii incepe de la poarta si de la restrictia persoanelor care pot patrunde in zona protejata. De la consultanta si alegerea optima a tipului de automatizare si pana la montajul si mentenanta portilor automate, Micropower SRL din Bucuresti automatizeaza porti batante si culisante, porti de garaj si porti industriale,  inclusiv bariere de acces auo care functioneaza prin simpla apasare a unui buton.

  Instalam echipamente de control acces si oferim solutii si automatizari porti, atat in domeniul rezidential, cat si in cel de business sau industrial.

  AUTOMATIZARI USI DE GARAJ

  Automatizam porti de acces si usi de garaj pentru o deschidere complet automata. Punem calitatea si confortul clientilor nostri in echilibru si, focusati pe rezultate, gasim combinatia perfecta dintre design, rezistenta, securitate si pret.

  Tehicienii nostri tin cont de toate elementele si ofera solutii personalizate de automatizari. Desi solutiile sunt multe, cu siguranta una singura este ideala si specialistii nostri o identifica. Oferim sisteme performante de automatizare porti si usi de garaj si le integram atat in constructii vechi, cat si in constructii noi, atat in domeniul rezidential cat si in cel industrial sau comercial.

  Statistici

  Sisteme instalate
  3890
  Detectori instalati
  1305
  Camere video
  2981
  Km de cablu
  300000
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles